Nieuwe website voor Mare-Research

Na verschillende brainstormsessies ontstond het huidige idee voor de website van MARE Research en vrijdag 29 juni was het dan zover.

Website

De site moest dynamisch, vooruitstrevend en onderscheidend zijn, kernbegrippen van MARE Research. De persoonlijke fotoachtergrond van de mensen achter MARE Research geeft direct een persoonlijke touch.

Bezoek de website van MARE Reasearch

 

Visie MARE research

Onze klanten door kennis van doelgroepen laten groeien, dat is ons doel. Kwalitatief onderzoek zien we als het middel daartoe. Soms als één van de middelen, want de consument kan de materie meestal alleen vanuit zijn eigen referentiekader bekijken.

Dat is vaak waar het om draait, maar in bepaalde gevallen juist niet. Dan is het goed om ook andere tools in te zetten, zoals ons unieke Sparks-netwerk of een Out & About-sessie met marketeers en de doelgroep.

Bij connectivity draait het om het plaatsen van het inzicht in de juiste context, namelijk het umfelt van de doelgroep en de markt waarin het merk zich bevindt. Inzicht dat praktisch te vertalen valt naar marketingactiviteiten.

MARE Research denkt in maatwerkoplossingen. Bij elke opdracht zoeken we naar de juiste methode en werpen we een frisse blik op de uitdagingen en kansen voor onze klant.

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren