Nieuwe webshop voor Agroluxe

Lionhead werkt al ruim 3 jaar voor Agroluxe. De doelstelling van Agroluxe is om het inkoopkanaal te zijn voor de agrarische sector. De sale (dagaanbieding) is ondertussen uitgegroeid tot een waanzinnig succes. Dagelijks worden producten voor buiten (gereedschap, tuinartikelen, leuke hebbedingetjes) voor waanzinnige prijzen aangeboden. De druk op het logistieke gedeelte is ondertussen opgelost door alles uit te besteden aan Docdata. Lionhead heeft begin 2012 de koppeling afgerond tussen de webshop van Agroluxe  en deze specialist in logistiek. De livegang van de nieuwe webshop is gepland in juni 2012. Deze webshop is voorzien van de nieuwste technieken en SEO eisen. Via deze webshop worden duizenden  artikelen aangeboden die niet alleen interessant zijn voor de agrarische sector. 

Lionhead zal regelmatig aandacht besteden aan de ontwikkelingen van Agroluxe inclusief leuke waanzinnige aanbiedingen. Wilt u op de hoogte blijven schrijf u In voor de nieuwsbrief van Lionhead.

Referentie : Agro Luxe

Kwaliteit gaat bij AgroLuxe verder dan enkel het product. Doordat wij onze wortelen vinden op het platteland kennen wij als geen ander de kwaliteit voor het leven. Het is juist deze passie voor kwaliteit die AgroLuxe wenst te delen via hoogwaardige producten in combinatie met een hoog serviceniveau. Om dit hoge serviceniveau te kunnen bereiken is maatwerk cruciaal.

AgroLuxe is de online professional op het gebied van Gereedschap & Werkplaats, Elektra & Installatie, Dier & Tuin en onderdelen. AgroLuxe kenmerkt zich door kwaliteit beschikbaar te maken voor ondernemers als wel voor consumenten die professionaliteit en luxe waarderen. Een professionele en tailor made webshop draagt bij aan de koopbeleving van de klant, het conversiepercentage is hierbij leidend.

Iedere klik op de pagina is doordacht en door een volledig automatisch backoffice systeem kan AgroLuxe zich focussen op de centraal staande klant. Klantvriendelijkheid staat voorop en AgroLuxe kiest er daarom voor om zoveel mogelijk te automatiseren en de klant zo goed mogelijk te informeren over de stappen die genomen worden in het leverproces.

Met de specialisten van Lionhead wordt er altijd gestreefd naar perfectie en door de korte lijnen wordt er zeer snel geschakeld. Lionhead heeft het gegeven vertrouwen meer dan waargemaakt en past bij AgroLuxe door haar nuchterheid en hands on mentaliteit. Het actief meedenken en bouwen maakt Lionhead meer dan een standaard webbouwer; een partner op alle fronten.

Lionhead draagt bij aan succes door maatwerk.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren